aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Tilflytter

Vadestedet. Foto: Johan Mikkelsen.

Velkommen

Velkommen til Aarhus. Her finder du genveje til oplysninger, der er relevante for dig, der ønsker at flytte til Aarhus.

Flytning

Når du flytter, skal du huske, at du skal melde flytning til Aarhus Kommunes borgerservice senest fem dage efter du er flyttet. Du kan melde flytningen på nettet eller personligt hos Borgerservice.
Flytning til Aarhus? - se her.
Bolig. Foto: Anders Hede

Bolig

Leder du efter et sted at bo i Aarhus, enten som lejer eller ejer, kan du finde links til relevante boligguides, boligudlejere, ejendomsmæglere, kollegier etc. i vores sektion Bolig. Her kan du også se, hvor der er grunde til salg lige nu. Bolig i Aarhus? - se her
Foto: Steen Wrem

Børnepasning

Skal dine børn passes, tilbyder Aarhus Kommune en række muligheder; dagpleje, vuggestue, børnehave, og integreret institution. Er børnene ældre, er der SFO'er og ungdomsklubber. I Aarhus er der pasningsgaranti, så alle kan være sikker på, at få deres børn passet fra de er 26 uger og til og med 5. klasse. Læs her om Aarhus Kommunes pasningstilbud.
Grundskole

Skole

Aarhus har over 30.000 børn i den skolepligtige alder fordelt på 51 kommunale folkeskoler, tre specialskoler og 16 privat- og friskoler. I sektionen Grundskole finder du alt om tilbudene på skoleområdet, og hvordan du får dine børn tilmeldt en skole i Aarhus. Skole i Aarhus? - se her.
Studenrende i Aarhus. Foto: Casper Dalhoff

Studerende i Aarhus

Aarhus er en attraktiv uddannelsesby med mere end 40.000 studerende. Her er et stort og vidtforgrenet uddannelsesmiljø og mangfoldigt studenterliv.
Studerende i Aarhus? - se her.
Job & erhverv. Foto: Ditte Lysgaard Holm

Job og erhverv

Aarhus indtager en markant position som Vestdanmarks viden- og vækstcenter. Byen har 1,2 mio. mennesker bosiddende indenfor en times kørsel og et universitet i Top 20 i Europa. Er du på udkig efter nyt arbejde eller har du planer om at etablere ny virksomhed i Aarhus, så søg videre i sektionen Job & Erhverv. Job og erhverv i Aarhus - se her.
Guides til Aarhus. Foto: Simon Jeppesen

I byen

Aarhus er en pulserende by, fuld af aktiviteter, oplevelser og muligheder for alle. På Aarhusportalen har vi samlet en lang række guides, der gør det lettere at finde netop det, du søger i og omkring Aarhus. Guides til Aarhus? - se her.
Sport og idræt i Aarhus. Foto: Morten Jac

Sport og idræt

Som landets næststørste by er der selvsagt masser af muligheder for at dyrke sport eller en anden fritidsaktivitet i Aarhus. De fleste idrætsforeninger er organiseret i Idrætssamvirket i Aarhus, der tilsammen har over 80.000 medlemmer fordelt på et utal af idrætsgrene. Så hvis du leder efter en klub til ungerne, er mulighederne mange i Aarhus. Sport og idræt i Aarhus? - se her.
Foto: Thomas Larsen

Frivilligt socialt arbejde

I Aarhus Kommune er der omkring 400 foreninger og organisationer, der laver frivilligt arbejde inden for det sociale, humanitære eller sundhedsmæssige område.
Se mulighederne for at yde frivilligt socialt arbejde i Aarhus.
Ældre i Aarhus. Foto: Gregers Tycho

Bliv gammel i Aarhus

Ønsker du at flytte til Aarhus på dine gamle dage, skal du henvende dig til din bopælskommune for at blive godkendt til en ældre/plejebolig der først. Herefter kan de hjælpe dig videre med en ansøgning om bolig i Aarhus kommune. På Aarhusportalen og på Aarhus Kommunes hjemmeside kan du finde information om de mange tilbud Aarhus har til ældre. Ældre i Aarhus - se her.
Newcomer in Aarhus. Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Newcomer in Aarhus

The city of Aarhus is the second largest city in Denmark situated by the sea in the heart of Jutland. If you move to Aarhus from abroad, you must contact Citizens’ Services in person. You'll find a lot of information about Aarhus and addresses of Citizens’ Services at aarhus.com.
Living in Aarhus - look here.
Om Aarhus Kommune

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Danmarks næststørste med over 320.000 indbyggere. Faktuelle oplysninger og nøgletal om byen, kommunens skatteprocent, Aarhus Byråd, de politiske partier og foreninger.
Fakta om Aarhus Kommune - søg her.
Aarhus Kommune
Midtown Aarhus
Kort over Aarhus
Vejviseren
Find virksomhed
Annonce