aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Annoncering

aarhusportalen.dk tilbyder dig en række forskellige muligheder for at præsentere dine produkter overfor en forholdsvis geografisk afgrænset målgruppe i Aarhus-området.

Hvorfor aarhusportalen.dk?
aarhusportalen.dk beskæftiger sig med informationer og services for borgere og virksomheder i Aarhus-området. aarhusportalen.dk er en lokal byportal, hvilket betyder at vi er en portal, der specialiserer sig og går i dybden med alt om Aarhus.

Her er yderligere et par gode argumenter for at annoncere på aarhusportalen.dk:

Specifik defineret målgruppe
aarhusportalen.dk har en specifik defineret målgruppe bestående af kommunens snart 320.000 borgere samt borgere fra omegnskommuner samt byens mange indenlandske turister og øvrige besøgende.

Konkret formål med besøg på aarhusportalen.dk
Målgruppen har et konkret formål med sin søgen på aarhusportalen.dk, idet der søges efter information om Aarhus

Brugeren tilbringer lang tid på aarhusportalen.dk
Tidsmæssigt tilbringer brugerne længere tid på indholds-fokuserede- kontra transaktions-fokuserede portaler - dette gør annonceringen mere attraktiv, da opmærksomheden er længerevarende.

Gode annonce- og sponsoratplaceringer
På aarhusportalen.dk er der få, men centrale og iøjnefaldende annonce- og sponsoratplaceringer, hvilket mindsker reklamestøjen. Samtidig er de fleste annoncer relateret til emnet, hvilket sikrer maksimal effekt for sponsor og annoncør.

Pålidelig annoncestyring
aarhusportalen.dk har adgang til den nødvendige serverteknologi til avanceret styring og logning af annoncebannere. Det betyder bl.a., at vi kan vise bannere og andre annoncer meget målrettet. Annoncebannere skal være dynamiske. Den rette annonce skal vises til den rette person på det rigtige tidspunkt og sted!

Alle annoncer på aarhusportalen.dk er hostet på en Helios-annonceserver, der er placeret i Tyskland. Med denne annonceserver er det vort ønske at medvirke til at professionalisere annoncemarkedet på internettet. Helios annonceserveren giver mange muligheder, der ikke i dag er almindelige på alle danske sites. Den giver bedre dokumentation af, hvem der har set et banner og hvornår. Det er således muligt for den enkelte annoncør eller dennes mediebureau dagligt at få online-statistik, der udførligt dokumenterer forløbet af en annoncekampagne.

Annonceformater
Aarhusportalen anvender følgende bannerformater.

Topbanner (960 x 200)
Vinkelbanner (960 x 200 + 160 x x600)
Artikelbanner (300 x 250)
Stickybanner (160 x 600)

Vi samarbejder med Ekstra Bladet Internet om salg af annoncer på aarhusportalen.dk. Ekstra Bladet Internet sælger også annoncer for Internetavisen Jyllands-Posten og politiken.dk. Rekvirer prisliste ved at sende mail til salg@portal.aarhus.dk.

Sikre trafiktal
Aarhusportalen.dk er medlem af Danske Medier Research og er dermed tilsluttet en fælles aftale om brug af analyseinstituttet Gemius. Målingen er ment som et redskab til at skabe overblik og dermed bidrage til at give annoncørerne de bedst mulige betingelser for at opnå maksimal udnyttelse af annoncering på Internettet.

Produkter
Som annoncør har du mange muligheder for at komme i kontakt med en veldefineret målgruppe. Vi tilbyder deciderede annonce- og sponsorprodukter, ligesom vi tilbyder en mere interaktiv præsentation af virksomheden, f.eks.:

  • sponsorater (hoved, emne, interesse eller lokalsponsorater)
  • kampagne bannerannoncering
  • annoncørlinks
  • kommercielle links
  • annoncer i elektronisk nyhedsbrev
  • abonnementsoptagelse i Spiseguiden og Vejviseren.
  • udarbejdelse af kampagnesites
  • gennemførelse af elektroniske brugerundersøgelser

Kontakt os
Vi står altid parat til at svare på dine spørgsmål og vi præsenterer gerne individuelle løsninger ved et salgsmøde. Det eneste du skal gøre er, at kontakte vores kommercielle afdeling eller ringe til 8738 3331.

aarhusportalen.dk (Portal Danmark)
Grøndalsvej 3
DK - 8260 Viby J.
Tlf.: 8738 3331
E-mail: info@portal.aarhus.dk