aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Anthony Robbins

Anthony Robbins. Foto: Jens Panduro / Polfoto

Den amerikanske forfatter, motivationstræner og coach gæstede Århus i november 2007. Robbins har igennem de sidste tyve år coachet et utal af personligheder blandt andet Bill Clinton, Mikhail Gorbatjov, Andre Agassi og Prinsesse Diana.

Anthony Robbins er kendt for at tryllebinde sit publikum med sine energiske foredrag, som overbeviser de fleste skeptikere. Robbins er bl.a. kendt for at tale så meget selvtillid i folk, at de efter første dags foredrag vælger at tage imod udfordringen om at gå på glødende kul.

Anthony Robbins blev født i Californien i 1960. Hans forældre blev skilt, da han var syv år og moderen blev senere gift to gange. Robbins er hans anden stedfars efternavn. Anthony Robbins lider af et forhøjet antal af væksthormoner på grund af en svulst på hypofysen. Dette har forårsaget en højde på 201 cm og en abnorm størrelse af hænder og fødder.

Anthony Robbins har været gift to gange. Hans første kone, Becky, som var 10 år ældre end ham selv, var han gift med i 15 år. Hans nuværende kone, Bonnie (nu Sage) er 12 år yngre end ham selv. Han mødte begge sine koner i forbindelse med egne seminarer.

Anthony Robbins begyndte at undervise karrierefremmende metoder under Jim Rohn. Han gik derefter over til såkaldt ”neuro-linguistisk programmering”, som han lærte af John Grinder. Robbins begyndte at benytte sig af at få folk til at gå på brændende kul (”firewalking”), hvilket gjorde ham berømt. Han begyndte dermed at undervise i NAC (Neuro-Associative Conditioning).

Robbins kalder sig selv en peak performance coach, idet han forsøger at få folk til at finde ud af, hvad de gør, når de top-præsterer og hjælper dem til at kunne nå dette stadie, når de har brug for det.

Fakta

Anthony Robbins født 1960 i Californien.

Verdenskendt coach som benytter den såkaldte Neuro-Associative Conditioning metode.

Afholdte foredrag i Århus i november 2007.

Artikler

Guruen vil forandre verden
Århus Stiftstidende