aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Blå Mandag

Tillykke med konfirmationen og velkommen til Aarhus.

En hel mandag uden danske stile og regnestykker, men bare til sjov, shopping og tivolitur! aarhusportalen.dk har samlet en række tilbud, tips og gode råd til dig, der skal holde blå mandag i Aarhus.

Læs mere om og bestil hæftet

Blue Monday

Aarhus Cityforening udgiver hvert år hæftet "Blue Monday" fyldt med tilbud til aktiviteter, shopping og restauranter. Hæftet byder bl.a. på blå mandag i Tivoli Friheden, gokart-race i RaceHall og sumobrydning og megafodbold. Og med et BlueMonday kort er der masser af ekstra fordele.
ShoppingGuide til blå mandag

Gode ideer til Blå Mandag

Blå Mandag fejres typisk sammen med klassekammeraterne mandagen efter, at konfirmationen er blevet afholdt. Konfirmationsportalen har samlet en række gode ideer og steder i Aarhus, hvor man kan få en sjov Blå Mandag.
Idéer til blå mandags aktiviteter

Flere gode ideer til Blå Mandag

Shopping kan der gå meget tid med på en blå mandag, men der er mange andre muligheder for at få det sjovt: vilde rutsjeture i Friheden, klatring i DGI-huset, gokart-race i Racehall eller hvad med at ta' kejler på bowlingbanen.
SpiseGuide til blå mandag

Restauranter

Efter en lang dag med shopping, bowling, gokart-racing, klatring eller hvad dagen ellers har budt på af aktiviteter, har I sandsynligvist efterhånden samlet en god appetit. Her kan du finde en liste over restauranter og caféer i Aarhus. Det kan være en god idé at booke plads til klassen på forhånd.
Blå mandags diskotek

Diskotek

Mange vælger at runde blå mandag af med en tur på diskotek. På Train har blå mandags diskotek (alkoholfrit) i mange år været en tilbagevendende begivenhed. Forældre kan opholde sig på det tilstødende KUPÉ, hvor der vil være gratis kaffe og lidt læsestof.
Råd fra DKR
Gode råd til blå mandag fra DKR.
Gode råd fra Det Kriminalpræventive Råd om, hvordan I får en god og sjov blå mandag.
Annonce