aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Borger

Foto: Steffen N. Christensen

Borger i Aarhus - nyheder, informationer og oplevelser

Her finder du en lang række indgange til Aarhus. Du kan læse nyheder og finde information om dit lokalområde, få nyt om det politiske liv i Aarhus og se hvad der ellers rører sig blandt byens borgere.

Lokalt

Lokalt

Alt om dit lokalområde. Nyheder fra nærområdet og links til de lokale foreninger og sportsklubber, biblioteker, skoler, fællesråd og meget andet.

Your rainbow panorama. Foto: Ole Hein Pedersen

Kultur

Alt om kultur, kunst og byens lokalhistorie. Læs nyt om kulturlivet og find links til byens spillesteder, scener, museer og kulturelle foreninger.

Bolig. Foto: Anders Hede

Bolig

Alt om bolig, byggeri og have. Læs om boligsituationen i Aarhus, find information om ejendomme og boligkøb. Find links til håndværkere og myndighederne.
Foto: Casper Dalhoff

Skole & uddannelse

Alt om skole, uddannelse og forskning. Aarhus har over 30.000 børn i den skolepligtige alder og mere end 45.000 studerende på videregående uddannelser.

Samfund

Under Samfund finder du borger-relevant information om alt fra lokalpolitik og trafikforhold over sundhed og sygdom, kirke og tro til sikkerhed og politi.
Kajak på Aarhus Bugten. Foto: Morgen Jac

Fritid & sport

Alt om sport, friluftsliv og forlystelser. Følg AGF, Bakken Bears og Århus Håndbold, find idrætsklubber nær dig og se, hvad Aarhus byder af friluftsaktiviteter.
By & trafik. Foto: Casper Dalhoff

By & trafik

Alt om by og trafik. Find information om lokalplaner, byplanlægning, brug af pladser og veje og læs nyt om trafikforholdene i Aarhus.

Foto: Ditte Lysgaard Holm

Job & erhverv

Alt om job, erhverv og iværksættere. Som landets næstestørste by er Aarhus hjemsted for en række store nationale og internationale virksomheder.