aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Cirkus i Aarhus

Juhuu... vi skal i cirkus!

Foråret og sommeren igennem vil man kunne opleve artister i verdensklasse, masser af dyr, flot akrobatik og sjove klovne, når landets cirkusser slår teltpælene op i Aarhus og omegn.

Se hvornår du skal sætte kryds i kalenderen. Nedenfor finder du links til både de besøgende og de lokale cirkusser og klovne.

Omrejsende cirkusser
Til toppen
Klik her

Cirkus Arena
Tangkrogen 15. - 24. april 2016
Cirkus Arena blev stiftet i 1955 af Arne "Berdino" Olsen. Da Arne Berdino døde i 1976, overtog hans søn Benny Berdino Cirkus Arena. Cirkus Arena er nordens største cirkus.
Klik her

Zirkus Nemo
Mindeparken 7. juni - 2. juli 2016.
Søren Østergaards fornøjelige udgave af et cirkus med 'artister' som Bager Jørgen, Kim Tim, Smadremanden og sekunderet af skiftende gode navne samt rigtige cirkusartister.
Klik her

Cirkus Summarum
22. juli - 7. august 2016
I Cirkus Summarum laver børnenes helte fra DR Ramasjang et hæsblæsende cirkusshow og DR Big Bandet leverer musikken. Cirkus Summarum arrangeres af Muskelsvindfonden og DR Big Bandet.
Klik her

Cirkus Krone
Musikhusets amfiscene, 27. august - 4. september 2016
Cirkus Krone ejes af Irene Thierry. Cirkusset blev etableret i 1939 af Irenes Thierrys far Regnar Thierry under navnet Cirkus Thierry. Siden 1984 har det været på fast sommerturne.
Små cirkusser og klovne i Aarhus og omegn
Til toppen
Klik her

Circus Skunk
Bag Circus Skunk står David "Skunk" Ochoa fra Åbyhøj.
Han etablerede sit lille Circus Skunk i 1983. Han er jonglør, linedanser, komiker og klovn og optræder sammen med den lille spanske klovn Marta.
Klik her

Cirkus Mongo og Tonny Trifolikum
Det ganske umulige, ualmindelige, allermindste lille cirkus. Cirkus Mongo optræder overalt året rundt, om sommeren i eget telt, men også i forsamlingshuse, skoler, børnehaver, bingohaller og balsale.
Børnecirkusser og cirkus- og gøglerskoler
Til toppen
Klik her

De Glade artister
De Glade Artister laver en mini-cirkus-forestilling med akrobatik, jonglering, gøgl, musik og ikke mindst komik og klovneri. Publikum bliver flere gange bedt om at tage del i løjerne og flere får prøvet at være ”artister”.
Klik her
Cirkus Tværs
Cirkus Tværs er Gellerups internationale Børne- og ungdomscirkus, som holder til i Cirkusbygningen på Gudrunsvej i Brabrand.
Cirkus Tværs er et socialt projekt, der fortrinsvis arbejder med børn og unge fra lokalområdet, men alle er velkomne.
Klik her
Gøgler Produktionsskolen
Klosterport 4, 8000 Århus C.
Gøglerskolen er for unge mellem 16 og 25 år. På skolens Gøglerkursus arbejder man med akrobatik, sang, dans og spil, klovneri, gøgl og karaktertræning, improvisation, krop og bevægelse.