aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.
Nyhedsvisning

Subway vender tilbage

02-09-2010 kl. 07:47

Den amerikanske sandwich-kæde har åbnet en restaurant på Banegårdspladsen i Århus.

Efter en pause på syv år har den amerikanske fastfood-kæde Subway igen fået et vindue i Århus.

Det er franchisetageren Rebecca Pettersson, som har åbnet en Subway-sandwichforretning på Banegårdspladsen 2 i Århus som nabo til Café Zürich. Med flere end 33.000 restauranter i 92 lande over hele kloden er Subway en af verdens største fastfoodkæder.

Forretningen i Århus, som er indrettet, hvor der tidligere lå et bageri, er på ca. 100 kvm og har 10 ansatte, oplyser Rebecca Pettersson.

»Men jeg vil gerne ansætte flere, måske 16 i alt, fordi jeg ønsker at holde natåbent i weekenden,« siger Rebecca Pettersson.

Basis for flere butikker

Hun er ikke i tvivl om, at der er basis for at etablere flere Subway-forretninger i Århus, men det bliver bare ikke med hende som indehaver. Hun driver allerede en Subway-forretning i København, hvor hun bor.

Den nye sandwich-butik i Århus ligger kun få skridt fra Sunset Boulevard - en konkurrerende dansk sandwichkæde, der markedsfører sig med næsten de samme farver som Subway. Sunset Boulevard begyndte som en næsten fuldstændig efterligning af Subway, men har siden udviklet sit eget, anderledes koncept.

Rebecca Pettersson ser ingen problemer i, at Subway og Sunset Boulevard ligger nærmest dør om dør.

»Konkurrence er sundt, og der er basis for en Subway-forretning på beliggenheden, fordi mange mennesker passerer forbi hver dag. I øvrigt er vores koncept helt anderledes,« siger Rebecca Pettersson.

Fans på Facebook

Subway-fans har gennem et stykke tid dannet grupper på Facebook og efterlyst en af de specielle, amerikanske sandwichforretninger i Århus.

I seks år frem til 2003 lå der en Subway i Østergade i Århus.

Franchisetageren solgte forretningen, efter at Subways to daværende islandske udviklingsagenter havde lukket deres danske forretninger - bl.a. på Hovedbanegården i København - og var rejst tilbage til Island.

I nogle år var der slet ingen Subway-forretninger i Danmark, men nu er kæden altså på vej frem igen.

  Print artikel Print artikel Send artikel Send artikel | Tilbage |
Annonce
Annonce
Mest læste nyheder
Ud at spise i Aarhus