aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.
Nyhed
Saturday Night Fever
Silas Holst og Amalie Dollerup spiller hovedrollerne i Musicalen Saturday Night Fever, der spilller i Musikhuset Aarhus, maj 2017. Pr-foto.

Saturday Night Fever kommer til Aarhus

25-04-2016 kl. 14:51

Aarhus bliver ramt af diskofeber, når musicalen Saturday Night Fever kommer til Musikhuset Aarhus i 2017.

Musical

Saturday Night Fever

Musikhuset Aarhus, Store Sal, fredag 19. maj 2017 kl. 20.

15.000 fans har krævet det på Facebook. Nu sker det. Musicalen "Saturday Night Fever" med sine ikoniske dansetrin og velkendte ørehængere kommer til Musikhuset Aarhus i 2017.

Det skriver Musikhuset Aarhus i en pressemeddelelse.

»Vi er vildt stolte over at kunne præsentere "Saturday Night Fever", som vores næste store musicalsatsning. Filmen er ikonisk, musikken fantastisk fængende, og vi glæder os til at bringe diskofeberen til Aarhus. Et år før premieren i Falconer har musicalen allerede solgt 40.000 billetter. Derfor er der ingen tvivl om, at der også bliver rift om pladserne i Aarhus. Vi tror på, at musicalen kan tiltrække publikum fra hele Jylland og Fyn, og at den bliver en af de helt store folkelige publikumsmagneter i kulturhovedstadsåret 2017,« udtaler programchef i Musikhuset, Mette Kier.

Saturday Night Fever er med Silas Holst i John Travoltas hovedrolle som Tony Stark. Overfor ham danser Amalie Dollerup i rollen som Stephanie. Derudover byder castet også på Bodil Jørgensen og Allan Olsen i rollerne som Tonys forældre.

Musicalen er baseret på lavbudget filmen fra 1977, der gjorde John Travolta til en filmstjerne. Soundtracket indeholdt en lang række af Bee Gees' største hits, den blev nr. 1 på hitlister over alt og er stadig i dag et af verdens syv bedst sælgende albums nogensinde.

Når "Saturday Night Fever – The musical" får dansk premiere til marts næste år, kan publikum glæde sig til at opleve en musical spækket med Bee Gees-hits som "Stayin’ Alive", "Night Fever", "Disco Inferno", "Boogie Shoes”, "If I Can’t Have You", "More Than a Woman" og "How Deep is Your Love", et stort cast, spektakulære dansenumre og et kæmpe live-orkester.

Musicalen har Aarhus-premiere 19. maj 2017 og spiller frem til og med den 26. maj. Billetsalget starter fredag den 29. april på Musikhusets hjemmeside.

  Print artikel Print artikel Send artikel Send artikel | Tilbage |
Annonce
Annonce
Dagens highlights
tirsdag 25. jul. 2017

Attraktioner i Aarhus
Attraktioner i Aarhus
Attraktioner og seværdigheder står i kø i Aarhus. Attraktioner - se her.
Årets highlights
Highlights i Aarhus
Der sker noget for enhver i Aarhus hele året. Se Highlights.
Seneste nyt
24-08-2016 kl. 15:37
24-08-2016 kl. 12:17
Annonce