aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.
Nyhed
Luftfoto af Jydsk Væddeløbsbane
Jydsk Væddeløbsbane omdannes til koncertplads den 27. august, når 90'er-fest rykker ind. Foto: Jydsk Væddeløbsbane

90'er-fest på Jydsk Væddeløbsbane

09-05-2016 kl. 15:26

Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus omdannes for første gang til koncertplads, når "verdens største 90'er-fest" rykker ind lørdag den 27. august.

Koncert

Vi Elsker 90'erne

Jydsk Væddeløbsbane, lørdag 27. august kl. 11

Den 27. august byttes heste, hatte og tipskuponer på Jydsk Væddeløbsbane ud med 90'er musik, Buffalo-sko og fadøl, når banen for første gang i nyere tid omdannes til koncertplads. Jydsk Væddeløbsbane er gået sammen med Live Event Aarhus om at holde "verdens største 90'er-fest" : Vi Elsker 90'erne i det historiske væddeløbsmiljø.

Det skriver Jydsk Væddeløbsbane i en pressemeddelelse.

»Aftalen med Live Event Aarhus er en naturlig del af den fornyelsesproces, som Jydsk Væddeløbsbane er ved at gennemgå. Vi afsøger i øjeblikket mulighederne for at udnytte vores anlæg til flere arrangementer end hidtil,« siger bestyrelsesformand Paul Bjerring, Jydsk Væddeløbsbane.

Den lokale koncertarrangør Live Event Aarhus har tidligere stået for festugens åbning i 2014 i Mindeparken, samt tre store koncerter sidste sommer på Aarhus Havn.

»Vi glæder os meget til at afprøve endnu en koncert venue i Aarhus. Selv om det er forbundet med en del ekstra arbejde at tage nye koncertpladser i brug, føler vi os lidt som kulturpionerer for live-musikken i Aarhus. Med væddeløbsbanen som endnu en venue til livemusik, føler vi, at vi er med til at sætte Aarhus på "musikkortet" i lighed med Horsens og Herning,« udtaler Tom Rasmussen fra Live Event Aarhus.

Koncerten den 27. august byder på et line-up med 21 internationale og danske navne, der spiller 90'er-hits, herunder blandt andre: Haddaway, Vengaboys, Snap, Peter André, Robin S, Jokeren, Infernal og Cut’N Move.

  Print artikel Print artikel Send artikel Send artikel | Tilbage |
Annonce
Annonce
Dagens highlights
fredag 23. jun. 2017

Attraktioner i Aarhus
Attraktioner i Aarhus
Attraktioner og seværdigheder står i kø i Aarhus. Attraktioner - se her.
Årets highlights
Highlights i Aarhus
Der sker noget for enhver i Aarhus hele året. Se Highlights.
Seneste nyt
24-08-2016 kl. 15:37
24-08-2016 kl. 12:17
Annonce