aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.
Nyhed
Langenæskirken
Langenæskirken lægger rum til første undervisningsgang den 25. august.

Forårets populære kristendoms-undervisning gentages

08-08-2016 kl. 09:55

Interessen for undervisningsrække om kristendommen i foråret var overvældende stor. Midtbyens kirker i Aarhus gentager succesen og starter et nyt forløb den 25. august.

Foredragsrække

Eksistens og kristendom 2

Midtbyens kirker, 25. august 2016 - 6. maj 2017

Da midtbyens kirker i Aarhus i begyndelsen af året for første gang udbød undervisningsforløbet ”Eksistens og Kristendom”, var interessen overvældende. Man forventede omkring 30 tilmeldinger til forløbet, der strækker sig over et helt år, men næsten 100 tilmeldinger tikkede ind. Den store interesse får nu midtbyens kirker til at gentage succesen og allerede den 25. august, startes en ny omgang ”Eksistens og kristendom” op.

Undervisningsforløbet ”Eksistens og kristendom” er et fælles initiativ fra kirkerne i Aarhus Domprovsti – i daglig tale midtbyens kirker. Tanken bag det gratis tilbud er, at interesserede her får muligheden for at blive klogere på både bibelen, kirkens historie, den kristne tro og kristendom i dagligdagen. Forløbet strækker sig over et år, og består blandt andet af to aftenforedrag hver fjortende dag og et afsluttende foredrag til hvert emne. Undervisningen forestås af både forskere og præster, og hele forløbet afsluttes med diplomuddeling og gudstjeneste.

Undervisningen, der foregår i kirkernes sognelokaler, er gratis, men mad og drikke á 50 kr. per gang, er mod betaling. Ved første undervisningsgang er der fokus på bibelens billedsprog og det gode og onde i Det gamle Testamente. Det foregår den 25. august i Langenæskirken.

Tilbuddet er skabt i samarbejde mellem midtbyens kirker, som består af Aarhus Domkirke, Vor Frue Kirke, Sct. Pauls Kirke, Skt. Lukas Kirke, Langenæskirken, Skt. Markus Kirke, Skt. Johannes Kirke og Christianskirken.

  Print artikel Print artikel Send artikel Send artikel | Tilbage |
Annonce
Annonce
Dagens highlights
fredag 23. jun. 2017

Attraktioner i Aarhus
Attraktioner i Aarhus
Attraktioner og seværdigheder står i kø i Aarhus. Attraktioner - se her.
Årets highlights
Highlights i Aarhus
Der sker noget for enhver i Aarhus hele året. Se Highlights.
Seneste nyt
24-08-2016 kl. 15:37
24-08-2016 kl. 12:17
Annonce