aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.
Nyhed
Trio Musica Mentis
Trio Musica Mentis spiller musik af Corelli, Leclair, Händel, Vivaldi, Couperin og Bach. PR-foto

Klassiske toner i Det Gamle Gasværk

23-08-2016 kl. 14:03

Der er oftest jazz eller blues på programmet, men torsdag den 25. august kommer Det Gamle Gasværk i Brabrand til at genlyde af klassiske toner, når Trio Musica Mentis kommer på besøg.

Koncert

Trio Musica Mentis

Det Gamle Gasværk, torsdag 25. august kl. 20. Entré.

Trio Musica Mentis er et barokensemble og består af Judith Steenbrink og Jens Astrup på barokviolin og Tineke Steenbrink på cembalo. Musica Mentis betyder sindets musik, og trioen lover da også musik, der både er tungsindig, glædesfyldt, indadvendt og løssluppen. På programmet er værker af Corelli, Leclair, Händel, Vivaldi, Couperin og Bach.

Judith og Tineke Steenbrik er fra Holalnd, søstre og begge meget aktive musikere. Judith Steenbrink er bl.a. kunstnerisk leder for Holland Baroque og aktiv i Les Talens Lyriques, B`rock, Tafelmusik og The Amsterdam Baroque Orchestra, og Tineke Steenbrink underviser på ArtEZ School of Music og virker i ensembler som Cappella Amsterdam, Concerto Köln, Vocal Consort Berlin, Akademie für Alte Musik Berlin og Holland Baroque.

Danske Jens Astrup er også en engageret herre. Han dannede i 2001 Ensemble Zimmermann. Han er koncertmester i BaroqueAros og virker i bl.a. Concerto Copenhagen og Holland Baroque.

Koncerten er arrangeret af Jazzværket. Billetter kan reserveres på tlf. 5043 2893 mellem 18 og 19 eller via www.jazzvaerket.dk.  Print artikel Print artikel Send artikel Send artikel | Tilbage |
Annonce
Annonce
Dagens highlights
fredag 23. jun. 2017

Attraktioner i Aarhus
Attraktioner i Aarhus
Attraktioner og seværdigheder står i kø i Aarhus. Attraktioner - se her.
Årets highlights
Highlights i Aarhus
Der sker noget for enhver i Aarhus hele året. Se Highlights.
Seneste nyt
24-08-2016 kl. 15:37
24-08-2016 kl. 12:17
Annonce