aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Gavin DeGraw

PR-foto fra www.gavindegraw.com

Charmetrolden Gavin DeGraw har gæstet Aarhus op til flere gange for at give koncert. Selv siger han, at han har et særligt forhold til Danmark, som var det første land uden for USAs grænser, der virkelig tog hans musik til sig.

I 2003 udgav Gavin DeGraw albummet ”Chariot”, og da sangen ”I Don’t Wanna Be” blev valgt som temasang til den populære tv-serie ”One Tree Hill”, fik han endelig sit store gennembrud. Inden da havde Gavin DeGraw brugt mange år på at arbejde med musikken.

Allerede som 8-årig begyndte Gavin DeGraw at synge og spille klaver. Han er født og opvokset i New York, og karrieren begyndte med optrædener på Manhattans klubber. Han har gået på det prestigefyldte Berklee College of Music på samme årgang som John Mayer.

Efter det store gennembrud blev Gavin DeGraw verdenskendt, og hans sange er blevet brugt i både American Idol, Australian Idol og Idol i Norge og Sverige. Han har desuden været gæst ved populære talkshow-værter som Jay Leno, David Letterman og Ellen DeGeneres. Den store succes med ”Chariot” betød, at Gavin DeGraw i 2004 udgav albummet i en akustisk live-version kaldet ”Chariot Stripped”. I 2008 udkom albummet ”Gavin DeGraw” med singlen ”I’m in Love with a Girl”.

Gavin DeGraw besøgte senest Aarhus i november 2008. Spørgsmålet er så, hvornår vi igen kan byde ham velkommen i Smilets By?


Fakta

Født den 4. februar 1977 i New York.

Sanger, komponist, pianist og guitarist.

Første albumudgivelse: 2001 ”Gavin Live” (indie release).

Gennembrud: 2003 med albummet ”Chariot”.

Artikler