aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Highlights i Aarhus

Elton John kommer til sommer til Aarhus. Mogens Flindt/Polfoto

Der sker noget for enhver i Aarhus. Byen byder på et væld af spændende og festlige arrangementer og begivenheder inden for både kultur, sport og underholdning. Siden vil løbende blive opdateret.

Eugen Indjic

Eugen Indjic

31. marts 2016 / Musikhuset Aarhus
Den amerikansk/franske mesterpianist Eugen Indjic kan opleves i Musikhuset med et rent Chopin-program. Eugen Indjic optræder på verdens største scener, såsom Carnegie Hall, Concertgebouw, La Scala - og Symfonisk Sal. Eugen Indjic - klik her.
SPOT Festival

SPOT Festival

28. april - 1. maj 2016 / Aarhus
Spot Festivalen sætter fokus på de nye brydninger og trends inden for alle rytmiske genrer og præsenterer danske og nordiske artister med nationale og internationale ambitioner. Festivalen er udstillingsvindue for moderne nordisk musik. Spot Festival - klik her.
Århus Kræmmermarked

Århus Kræmmermarked

5. - 8. maj 2016 / Tangkrogen
I Kristi Himmelfartsferien er flere end 200 kræmmere igen klar til at indtage Tangkrogen med deres stande med alt mellem himmel og jord. Overskuddet går som altid til Lions klubbernes humanitære arbejde. Århus Kræmmermarked - klik her.
Shu-bi-dua The Musical

Shu-bi-dua The Musical

5. - 15. maj 2016 / Musikhuset Aarhus
Shu-bi-dua – The Musical tager publikum på en forunderlig rejse helt ind i den danske folkesjæl. Musicalen er produceret af Fredericia Teater i tæt samarbejde med Michael Bundesen.
Shu-bi-dua The Musical - klik her.
Patricia Petibon

Patricia Petibon

13. maj 2016 / Musikhuset Aarhus
Med komponister som Jean-Féry Rebel, Marc-Antoine Charpentie og Jean-Marie Leclair på programmet tager den populære franske stjernesopran Patricia Petibon livtag med en smuk buket af franske baroksange. Patricia Petibon - klik her.
Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus

27. - 29. maj 2016 / Mindeparken i Aarhus
Classic Race Aarhus er sport, underholdning og historie på en gang. Over tre dage dyster historiske racerbiler fra ind- og udland på Nordeuropas smukkeste racerbane mod hinanden. Lotus, Porsche, MG, Ford, BMW, Opel, Ferrari... de er der alle. Classic Race Aarhus - klik her.
Aarhus Pride

Aarhus Pride

4. juni 2016 / Officerspladsen
Aarhus Pride er en hyldest til mangfoldigheden i Smilets By. Med en parade gennem byen og en folkefest på Officerspladsen ønsker Aarhus Pride at skabe større accept og respekt for lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner i Aarhus. Aarhus Pride - klik her.
AC/DC

AC/DC

12. juni 2016 / Ceres Park
Et af rockmusikkens allerstørste navne giver stadionkoncert. Koncerten bliver led i den europæiske turné, som bandet sætter i gang i begyndelsen af maj i Lissabon. Herefter bevæger gruppen sig op igennem Europa, indtil den når til Aarhus. AC/DC - klik her.
NorthSide

NorthSide

17.-19. juni 2016 / Ådalen i Aarhus
Northside har udviklet sig fra en endagsfest til en tre dage lang musikbegivenhed med tre scener og danske og internationale topnavne. Blandt hovednavnene i 2015 var The Black Keys, Antony and the Johnsons, Dizzy Mizz Lizzy og Grace Jones. NorthSide - klik her.
Elton John

Elton John

4. juli 2016 / Mindeparken i Aarhus
Det er den berømte brites første koncert i Mindeparken. Gennem sin karriere har Elton John haft over halvtreds nummer 1 hits, mon ikke der kan synges med på nogen af dem.
Elton John - klik her.
Aarhus Jazz Festival

Aarhus Jazz Festival

9. - 16. juli / Aarhus
Aarhus Jazz Festival rammer igen byens pladser, caféer og spillesteder med op til 200 koncerter fordelt over otte dage. Oplev store navne og helt helt nye talenter udfolde sig.
Aarhus Jazz Festival - klik her.
Moesgaard Museums Vikingetræf

Moesgaard Museums Vikingetræf

30.-31. juli 2016 / Moesgård Strand
Hvert år inviterer Moesgård Museum til Nordens største og ældste vikingetræf. Markedet byder på masser oplevelser for både børn og voksne.
Moesgaard Museums Vikingetræf - klik her.
Hair på Vilhelmsborg

Vilhelmborg Festspil: Hair

26. juli - 13. august 2016 / Mårslet, syd for Aarhus
Sommeren 2016 kommer til at summe af rocktoner fra sange som Aquarius og Let The Sunshine In, og pakken bliver fyldt med blomsterbørn, når Vilhelmsborg Festpil sætter musicalen Hair op. Vilhelmborg Festspil - Klik her.
Danmarks Grimmeste Festival

Danmarks Grimmeste Festival

4. - 6. august 2016/ Brabrand
Danmarks Grimmeste Festival er det lokale supplement til de store og dyre festivaler. Det er festivalen, der giver opcoming bands og kunstnere en chance for at komme ud til et stort publikum.
Danmarks Grimmeste Festival - klik her.
Aarhus Festuge

Aarhus Festuge

26. august - 4. september 2016 / Aarhus
Aarhus Festuge er en af Nordeuropas største kulturfestivaler. Den tæller flere end 1.000 arrangementer fordelt på over 100 forskellige scener og steder. Festugen har hvert år et tema, der fungerer som inspirationskilde for årets arrangementer. Aarhus Festuge - Klik her.
Katie Melua

Katie Melua & The Gori Women's Choir

10. november 2016 / Musikhuset Aarhus
Til november kan man opleve et nyt udspil fra den georgisk/britiske sangerinde Katie Melua, når hun står i spidsen for det 23 medlemmers store georgiske kvindekor The Gori Women's Choir.
Katie Melua - klik her.

Ugens highlights
Aarhus byder altid på et væld af større og små begivenheder.
Se hvad der sker i denne uge.