aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Milliardærer i Østjylland
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Tema: Milliardærer i Østjylland 2009

Milliardæren der foretrækker en leverpostejmad

Karsten Ree. Fotograf: Steen Wrem

Med salget af Den Blå Avis i 2008 kan Karsten Ree nu kalde sig milliardær. Han er på 7. pladsen på listen over østjyske milliardærer.


Karsten Ree er i dag ejer af Ree Park, som er en safaripark beliggende på Djursland. Derudover er han medejer af blandt andet Ree Automobiler og Zepto Computer.

Ud over at være kendt for sine forretninger, har Karsten også gjort sig bemærket på andre punkter. I 1993 brugte han 23 mio. kr. på at få hævet den tyske ubåd U-534 fra anden verdenskrig. Han har desuden sponsoreret racersport igennem mange år og haft en bil med i 24-timersløbet i Le Mans.

Livsværket Den Blå Avis blev solgt til Ebay i oktober 2008. Karsten Ree og Ebay holdte deres første møde fire år før, salget blev en realitet. På det tidspunkt var Karsten ikke klar til at sælge. Han betragtede Den Blå Avis som sit barn, men efterhånden erkendte han, at alderen havde indhentet ham. Han mener nu, at hans barn har fået en ny far, der klogere og rigere.

Selvom Karsten Ree er milliardær, bruger han ikke løs af formuen. Han har flere gange hørt, at nogen synes, han bor i det grimmeste hus. På flyrejser bruger han heller ikke penge på ekstra benplads. Han har tidligere udtalt, at han spiser det, der smager ham bedst. Så han spiser hellere en leverpostejmad end østers, hvis det er leverpostejmaden, han bedst kan lide. Motorsport er dog hans store lidenskab, og en del af formuen er brugt på en Ferrari.

Fakta

Karsten Ree


Formue
2,1 mia. kroner.

Branche
Forskellige brancher

Bopæl
Vedbæk

Web
Ree Park
Den Blå Avis