aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Attraktion

Naturhistorisk Museum. PR-foto
Naturhistorisk Museum. PR-foto

Naturhistorisk Museum Aarhus

Verden er mangfoldig og forunderlig. På Naturhistorisk Museum Aarhus kan man opleve det mylder af liv, som befolker jorden. Og ikke mindst komme bag om naturens hemmeligheder.

Naturhistorisk Museum er Danmarks næststørste af sin art med over 19 mio. dyr i sine samlinger. Museet er beliggende i Universitetsparken i Aarhus, omgivet af søer, græsklædt bakket terræn og egetræer.

Oplev museets fem store faste udstillinger og skiftende særudstillinger. Kom tæt på dyrene på Afrikas savanne, museets ældste udstilling, gå på opdagelse blandt danske dyr, både nulevende og uddøde, kig inden for i Den Globale Baghave, en udstilling om det ufattelige mylder af liv, der findes i vores egen baghave eller blive klogere i AnimaliA, hvor man lærer om dyrs overlevelse som individer og som art - med en art for hvert bogstav i alfabetet..

Museet har udover de indendørs aktiviteter og udstillinger en museumshave med bl.a. dyredyst og aktiviteter i ferierne.

Naturhistoris Museum ejer desuden Molslaboratoriet i Mols Bjerge. En forskningsstation, hvor gæster er velkomne til at gå tur på afmærkede stier. Stop ved Pejsestuen, der ligger ud til den Blå Sti, og tag udstyr med ud i naturen og bliv klogere på firben, sten, sommerfugle og meget mere.

I 2014 blev Naturhistorisk Museum kåret som byens bedste museum for børn af hjemmesiden Børnibyen.dk.

Fakta
Naturhistorisk Museum Aarhus
Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Aarhus C
Molslaboratoriet. Klik for at se billedet i stort format.
Molslaboratoriet i Mols Bjerge