aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.
Koncerter i Aarhus
Birthe Kjær
Danmarks, måske, største ældre koncert med Birthe Kjær flyttes fra Rådhushallen til stadion. Foto: Martin Dam Kristensen

Birthe Kjær-koncert i Aarhus Festuge flyttes

12-08-2016 kl. 09:40

Den populære koncert med den folkekære sangerinde flytter til nye, store rammer

Koncert | Aarhus Festuge

Birthe Kjær og Aarhus Jazz Orchestra

Ceres Arena, lørdag 27. august kl. 15-16.30, (for-arrangement starter kl. 13.00).

Pris: 30 kr. ekskl. gebyr via aarhusfestuge.billetten.dk og hos FO-Aarhus, Frederiksgade 78C.

Der har været stor rift om billetterne de seneste to år, når den folkekære sangerinde Birthe Kjær og byens bigband, Aarhus jazz Orchestra, har underholdt i aarhusianerne i Rådhushallen under festugen.

Den store efterspørgsel på de sidste to års koncerter betyder dog, at Rådhushallen i år må vige pladsen for Ceres Arena, hvor der er plads til flere tusinde glade koncertgæster.

Det glæder rådmand for Sundhed og Omsorg Jette Skive at kunne byde endnu flere publikummer velkommen til årets koncert.

»Hvert år er jeg blevet spurgt af folk, om vi ikke nok arrangerede en koncert igen næste år. Der har altid været nogen, som ikke har kunnet få billetter, og med sådan en efterspørgsel kan det jo ikke være andet end en succes. Birthe Kjærs musik er glad musik, og for mig er det en stor fornøjelse at se den glæde i publikums øjne,« siger hun i en pressemeddelse.

Inden koncerten afholder Sundhed og Omsorg i samarbejde med FO-Aarhus en stor seniormesse, hvor der vil være mulighed for at møde og opleve foreninger og andre udbydere af tilbud inden for seniorlivet i Aarhus Kommune.

Inden koncerten byder rådmanden og Festugens direktør, Rikke Øxner, velkommen, inden Birthe Kjær og Aarhus Jazz Orchestra indtager scenen og byder på de mange klassikere som ’Arrivederci Franz’ og ’Vi maler byen rød’.

Hos Ceres Arena er de begejstrede for, at koncerten er flyttet.

»Vi glæder os rigtig meget til at byde både Birthe Kjær og publikum velkommen i Ceres Arena, og vi er stolte over, at Ceres Arena er blevet valgt som spillested, når nu den flotte Rådhushal er blevet for lille. Vi tilbyder gode faciliteter for både de gangbesværede og dem, der er let på tå, og med mange parkeringspladser lige ved Arenaen. Vi håber naturligvis, at mange kommer herud for at opleve Birthe Kjær, og vi ser frem til en skøn eftermiddag med masser af glade mennesker og god musik,« siger Hanne Bisbo Stadsgaard, arrangementschef i Ceres Park & Arena.  Print artikel Print artikel Send artikel Send artikel | Tilbage |
Annonce
Annonce
Dagens highlights
fredag 23. jun. 2017

Attraktioner i Aarhus
Attraktioner i Aarhus
Attraktioner og seværdigheder står i kø i Aarhus. Attraktioner - se her.
Årets highlights
Highlights i Aarhus
Der sker noget for enhver i Aarhus hele året. Se Highlights.
Seneste nyt
24-08-2016 kl. 15:37
24-08-2016 kl. 12:17
Annonce