aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.
Scenekunsten i Aarhus
Indgangsporten til Tivoli Friheden
Årets Internationale Natcabaret er en storslået forestilling med dansere og sangere, der optræder til lyden af swingmusik, samt komikere og verdensartister, der er specielt udvalgt og hentet til Aarhus Festuge. Arkivfoto Foto: Carsten Ingemann

Hermans bliver til natklub fra 30’erne

08-06-2016 kl. 08:58

Aarhus Festuge producerer i år selv hele forestillingen, når et af Festugens tilbagevendende højdepunkter den Internationale Natcabaret skruer tiden tilbage til 1930’erne.

Kabaret | Aarhus Festuge

The Golden Age of Cabaret

Hermans, 26. august - 3. september 2016 kl. 20.30-22.30

Kultur- og teaterhuset Hermans i Tivoli Friheden bliver under Festugen omdannet til en stor natklub og varieté, hvor man kan opleve en stemning og et show, som var man på en natklub i 1930’erne, hvor cabaret var på sit højeste i USA.

Det skriver Aarhus Festuge i en pressemeddelelse.

Årets Internationale Natcabaret er en storslået forestilling med dansere og sangere, der optræder til lyden af swingmusik, samt komikere og verdensartister, der er specielt udvalgt og hentet til Aarhus Festuge. Forestillingen hedder ”The Golden Age of Cabaret” og er en forførende, magisk, sexet og overraskende forestilling, hvor man blandt andet kan møde: Rios Dansere, der medbringer swing- og charlestondansere i festlige kostumer, Andrey Jigalov and Fred, der har vundet sølvklovnen for deres komik, tryllekunstneren Duo Minasov, der på få sekunder skifter fra det ene kostume til det andet, sangerinde Lorelyn Foti, der har medvirket i forestillinger som ”Mamma Mia” og ”Fiddler on the Roof”, den franske luftakrobat Elodie Lobjois, komikeren og akrobaten Konstantin Mouraviev, den russiske ballonartist Victor Minasov, der optræder med et nummer, hvor han bl.a. kravler ind i en stor ballon. Derudover kan man opleve en af Frankrigs førende musical- og cabaretsangere, Stéphane Gilles Guichard, der bl.a. har haft hovedrollen i ”Singing in the Rain” og ugentligt medvirker i det franske tv-show ”Les Années Tubes”.

Billetsalget starter onsdag den 15. juni kl. 10.00 på aarhusfestuge.billetten.dk. Cabaretten kører fra den 26. aug. til den 3. sep. Billetter koster mellem 305-705 kr.

  Print artikel Print artikel Send artikel Send artikel | Tilbage |
Annonce
Annonce
Dagens highlights
fredag 23. jun. 2017

Attraktioner i Aarhus
Attraktioner i Aarhus
Attraktioner og seværdigheder står i kø i Aarhus. Attraktioner - se her.
Årets highlights
Highlights i Aarhus
Der sker noget for enhver i Aarhus hele året. Se Highlights.
Seneste nyt
24-08-2016 kl. 15:37
24-08-2016 kl. 12:17
Annonce