aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Ugens nyhedsbrev

Hver mandag udsender vi et nyhedsbrev med ugens highlights, konkurrencer, restaurantanmeldelser og hvad der ellers er af nyt i Aarhus.

Tilmelding
Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig på denne side.

aarhusportalen.dk nyhedsbrev aarhusportalen.dk nyhedsbrev
<
Aarhusportalen.dk - Nyhedsbrev - Mandag den 22. august 2016
Det sker i Aarhus
Mandag 22. august - Madgrafik
Klik her.   Smag på Mellemøsten
Menuen står på velsmagende, gastronomiske oplevelser fra fjerne verdenshjørner kokkereret af lokale råvarer, når Kvindehuset i Viby her kl. 17 byder indenfor til åbent køkken.
Kvindehuset., kl. 21.30
Tirsdag 23. august - Klassiskgrafik
Klik her.   Ny international stryger-festival i Aarhus
New Music For Strings Festival byder på et veritabelt kalejdoskop af ny musik for og med strygere. Blandt andre deltager musikere fra Emerson Strong Quartet, et af verdens førende strygekvartetter. Musikhuset Aarhus, kl. 19.30.
Onsdag 24. august - Teatergrafik
Klik her.   Hvad tror du selv?
Hvad tror du selv? er en teaterforestilling om unge og tro. Stykket skal hjælpe kommende konfirmander med at finde ud af, hvad tro egentlig er, og hvordan de finder deres egen tro.
Ungdomskirken, kl. 12.30 og 14.30.
Torsdag 25. august - Festivalgrafik
Klik her.   Splittergal Sigøjnerfestival i Aarhus
Tre dage med autentisk sigøjnerdans, bulgarsk hornmusik, cirkus, gøgl, foredrag, udstilling og meget mere. Foreningen De Spilttergale står bag og borgmester Jacob Bundsgaard åbner festivalen. Godsbanen, 25.-27. aug, kl. 15-23.
Torsdag 25. august - Teaterkoncertgrafik
Klik her.   Henderson og Skov synger Cash
Torsdag har Aarhus Teater premiere på teaterkoncerten The American Spirit, hvor Caroline Henderson og Kira Skov fortolker Johnny Cash på både dansk og engelsk.
Aarhus Teater, kl. 20.
Fredag 26. august - Gallagrafik
Klik her.   Festugegalla med japansk verdensstjerne
Det japanske 3D-fænomen Hatsune Miku kan opleves ved Aarhus Festuges officielle åbning. Hun har over 100.000 sange i kataloget, 170.000 videoer på YouTube og en enorm fanskare verden over. Musikhuset Aarhus, kl. 18.15 og 21.
Lørdag 27. august - Festgrafik
Klik her.   90'er-fest på Jydsk Væddeløbsbane
Lørdag byttes heste, hatte og tipskuponer ud med 90'er musik, Buffalo-sko og fadøl, når Jydsk Væddeløbsbane omdannes til koncertplads med et line-up med 21 danske og udenlandske navne. Jydsk Væddeløbsbane, kl. 11.
Lørdag 27. august - Balletgrafik
Klik her.   Festugens store show til ballet-elskere
Balletmester Nikolaj Hübbe har igen i år planlagt et show til Aarhus Festuge af de helt store, et shov der byder på næsten alt inden for hans kerneområde, ballet.
Musikhuset Aarhus, kl. 19.30.
Fokus
Klik her.   Se hvad der sker i festugen
Aarhus Festuge løber af stabelen fra 26. august til 4. september. 10 dage med flere end 1000 arrangementer fordelt på 100 forskellige scener er på plads. Årets tema er Upside Down. Få inspiration til Aarhus Festuge her.
Konkurrencer
Klik her.   Vind billetter til filmen War Dogs
War Dogs handler om to drengerøve, der slår sig sammen for at tjene penge på våbenhandel. Filmen er instrueret af manden bag Tømmermænd-trilogien og er baseret på virkelige hændelser. Premiere 25. august.
Klik her.   Vind billetter til filmen Florence - en film om verdens værste sangerinde
Florence er fortællingen om Florence Foster Jenkins, der i 40'ernes New York målrettet jagtede drømmen om at blive en stor operasanger. Filmen har premiere 25. august.
Restaurantanmeldelse på Spiseguiden.dk
Klik her.   Øh, vegetarisk unghane?
Et besøg på Restaurant Komfur er en rar oplevelse, og maden er god, men der er et vist misforhold mellem professionalismen i køkkenet og ude blandt serveringspersonalet. Læs anmeldelsen af Restaurant Komfur.
Annonce
Klik her.
Info

Nyhedsbrevet udsendes hver mandag.

Har du spørgsmål, kommentarer, ideer til nyhedsbrevet, så kontakt info@portal.aarhus.dk

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet så klik her.

Du kan også finde os på Facebook
Aarhusportalen.dk er en fælles internetadgang til nyheder, informationer og services i Aarhus. Portalen ejes af JP/Politikens Hus
Partnersites: rejs.dk  spiseguiden.dk

Annonce