aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.
Nytår
Foto: Ilan Brender
Foto: Ilan Brender

Nytår i Aarhus

Leder du efter den perfekte afslutning på året? Her har du en række forslag til, hvor du kan holde årets sidste fest. Du kan også se hvilke restauranter, der holder åbent nytårsaften og hvilke, der tilbyder takeawaymenuer.

Send os en mail på info@portal.aarhus.dk, hvis du kender til et offentligt arrangement, der bør være med på listen.
The Australine Bar

Nytårsaften på The Australien Bar

A-bar starter festen kl. 23 og når fyrværkeriet popper er der gratis pagne til hele huset. Man kan booke et nytårsbord og vælge en bordpakke, der passer til. Entré for hele natten koster 100 kr. og halv pris hvis man kommer før midnat. Billetter på aarhus.abar.dk.
Nytårsfest på Centralværkstedet

Nytårsfest på Centralværkstedet

Centralværkstedet slår igen i år dørene op for et brag af en nytårsfest. Festglade mennesker fra hele landet er inviteret. Festten starter 17.30 med velkomstbobler og Dronningens nytårstale og herefter en 4-retters menu inkl. vin. Efter kl. 01 er der afterparty på Castenskiold.
Bernhardt Natklub

Bernhardt Natklub

Bernhardt inviterer til årets sidste og største fest. Bernhardt åbner dørene kl. 00.15 efter det store festfyrværkeri på Store Torv og byder de første 50 gæster på et glas gratis champagne. Entréen koster 125 og der er en aldersgrænse på min. 20 år.
Fidels

Fidels

Fidels inviterer alle der har lagt de første 30 år bag sig, til fantastisk nytårs fest på den intime cocktailbar Fidels på Åboulevarden. Dørene åbner kl. 22.30 og entréen koster 100 kr. i forslag og 125 i døren.
Heidi's Bier Bar

Nytårsaften på Heidi's Bier Bar

Heidi's Bier Bar inviterer også til årets vildeste fest og hilser 2016 velkommen fra kl 23. Frem til midnat er der halv pris på drinkskortet. Entréen koster 50 kroner i forsalg. Efter kl. 00 er entréen 100 kr. i døren.
Der Kuhstall

Nytårsfest på Der Kuhstall

Der Kuhstall på Åboulevarden byder velkommen til årets første fest - og sier en den anledning tak til alle de gæster, der har været med til at skabe de mange fantastiske fester i 2015. Dørene åbner kl. 00.30 og entréen koster 100. Min. aldersgrænsen er på 20 år.
London

Nytårsfest på London

På Åboulevardens lille cocktailbar London åbner de dørene kl. 23 og serverer gratis bobler til midnat. Baren har en aldersgrænse på 25 år. Man kan booke bord på info@londonbar.dk.
Nytårsaften på Train Natklub

Nytårsaften på Train Natklub

Der bliver holdt store fester på Train til nytår og i år bliver det ingen undtagelse. Kongsted har valgt at fejre nytårsaften på Train Natklub, så der er garanteret underholdning til den lyse morgen. Dørene åbner kl 00.30.
Nytårsfest for singler

Nytårsfest for singler i Turbinehallen

Vil du holde årets bedste aften i selskab med andre singler, så sker det i Turbinehallen i Aarhus. Nytårsaftenen her er for singler i alderen fra ca. 26-56 år. Når du har købt billetten, så bliver der sørget for resten. Der er billetter til både med og uden middag.
Aarhus Brætspilscafé

Nytårsaften på Aarhus Brætspilscafé

Nytårsaften på Aarhus Brætspilscafé er for folk, der egentlig ikke gider nytårsfester. Idéen er at man kan komme ned og spille med andre, som heller ikke lige har nogle planer nytårsaften. Det er helt acceptabelt at komme alene. Det er faktisk hele idéen med dagen.
Nytårsfest på Aarhus Hostel

Nytårsfest på Aarhus Hostel

Aarhus Hostel i Hasselager inviterer til festlig og hyggelig nytårsaften. Musikken bliver et mix af disco, salsa, kizomba, bachata og lidt rock & roll og maden bliver noget i retning af tapas, stor buffet og islagkage. Prisen inkluderer en flaske hvidvin og en flaske rødvin pr. bord.

Opdateret den 17. december 2015

Nytårslink
Fyrværkeri.dk
Danmarks officielle side om fyrværkeri og forebyggelse.

Sikkerhedsstyrelsen om fyrværkeri
Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside om lovligt og ulovligt fyrværkeri.

Borger.dk om fyrværkeri

Regler og råd om fyrværkeri

Se køreplaner på midttrafik.dk
Nytårsgudstjenester