Bingo på nettet er blevet trendy og på aarhusportalen.dk følger vi med og lægger i samarbejde med Skandinaviens største online bingo-site, OnlineBingo.eu, snart et bingospil ud på sitet. "/>
aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Spil bingo på aarhusportalen.dk

Tilbage til bingo-forsiden

Bingo på nettet er blevet trendy og på aarhusportalen.dk følger vi med og lægger i samarbejde med Skandinaviens største online bingo-site, OnlineBingo.eu, snart et bingospil ud på sitet.

Indtil da vil du her på siden kunne læse lidt om online bingo. I spalten til højre kan du selv prøve lykken på OnlineBingo.eu eller på et af de andre bingo-sites.
Sådan kommer du i gang med online bingo
Det er virkelig let at komme i gang med at spille bingo på nettet. Først skal du igennem en enkel og overskuelig registreringsproces på den online bingo side, du ønsker at spille på.
Læs mere.
Gode bingoråd
Bingo er et spil baseret på held, og der er derfor ikke nogen decideret strategi, du kan anvende for at øge dine chancer for at vinde. Men der er dog nogle råd, der kan gøre det lidt nemmere for dig, når du spiller online bingo og ikke mindst give dig en masse gode spilleoplevelser.
Læs mere.
Spil bingo helt gratis
Det er sjovt at spille bingo, og det behøver faktisk ikke koste dig noget. Hos OnlineBingo.eu er der flere måder, du kan spille bingo uden at bruge en rød øre.
Læs mere.
God fornøjelse.
Hvorfor vælge online bingo frem for alm. bingo?
Med Internettet er bingospillet flyttet fra bingohallerne og ind i de danske stuer, og noget tyder på, at danskerne er blevet vilde med at spille bingo på nettet.
Læs mere.
Hvem spiller Online Bingo?
For kun ganske få år siden var bingo et spil som udelukkende foregik i traditionelle bingohaller. Hallerne var fyldt med røg, og de mennesker, som oftest kom til bingospil, var pensionister. Læs mere.
Bingo bonus - få ekstra penge at spille for
Der findes rigtig mange gode grunde til at vælge at spille online bingo. En af dem er bingo bonus.
Læs mere.
Annonce