aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Poul Krebs

Poul Krebs. Foto: Anders Find
I begyndelsen var det håndbold, der fyldte i den unge Krebs’ liv. Han var håndboldspiller på Skovbakkens førstehold, men et tilbud om en musikturné i det nordjyske i 1978 betød et endegyldigt farvel til håndbolden. Han havde sunget og spillet, siden han var barn og den nordjyske turne skulle blive starten på en lang musikkarriere. I 1979 udsendte han debutpladen ’Efter stormen’ og bandet, Krebs Band, fik efterhånden et større og større koncertpublikum, men pladesalget fulgte ikke trop og i midten af 1980’erne opløste bandet sig selv igen.

I slutningen af 1980’erne samlede Poul Krebs et nyt orkester med navnet ’Kavaleriet’ med skiftende backingsangere som Søren Sko, Henning Stærk og Ivan Pedersen og orkestret fik stor succes. Et egentligt gennembrud på pladesiden kom dog først i 1990 med ’Fri som et forår’. I 1995 udkom pladen ’Små sensationer’ med, hvad nok kan kaldes Krebs’ signatursang, ’Sådan Nogen Som Os’.

Poul Krebs har en lang række pladeudgivelser i bagkataloget og er stadig et populært navn på spillesteder i hele landet.

Fakta
Sanger

Født 28. maj 1956 i Århus