aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.
Sommer
Foto: Jesper Nørgaard Sørensen
Foto: Jesper Nørgaard Sørensen

Sommer i Aarhus

Aktiviteter for børn, sommerkoncerter, byens bedste badestrande. På vores sommersider finder du alt, hvad et varmt sommerhjerte måtte begære.

Sommerferie

Sommerferie for børn i Aarhus

Sommerferie for børn i Aarhus

Det er ferie. Seks uger uden lektier og skole. Sol og varme - forhåbentlig - og en masse sjove aktiviteter står for døren. Cirkus Summarum, børnejazz og meget meget mere.

Attraktioner

Aarhus' attraktioner

Attraktioner i og omkring Aarhus

ARoS, Moesgaard Museum, Dokk1, Attraktioner og seværdigheder står i kø i Aarhus. Se vores bud på byens bedste og største attraktioner, og se hvad der er værd at køre efter på Djursland.

Ud at spise

Spiseguiden.dk - Klik her.

Spiseguiden

På Spiseguiden finder du anmeldelser af spisesteder, opskrifter på lækre sommerretter, nyheder fra gastronomiens verden, nyt om vin og guides til byens restauranter, caféer og take-aways.

Highlights

Sommerens highlights

Sommerens highlights

Sommeren byder på en række store events og festivaler. ELton John og ZZ Top, Aarhus Jazz Festival, Grøn Koncert, Vilhelmsborg Festspil, Moesgård Vikingetræf og meget mere.

Friluftsliv

Ud i naturen

Skov og strand

Aarhus er byen tæt ved skov og strand med alverdens muligheder for aktiviteter og oplevelser i det fri. Vandreture, cykelture, shelters i det fri, badestrande, grønne områder og meget mere.

Sommerspots

Sommerlinks

Turistsites

Annonce