aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Studerende i Aarhus

Foto: Ditte Lysgaard Holm
Foto: Ditte Lysgaard Holm

Aarhus er en attraktiv uddannelsesby med mere end 45.000 studerende. Her er et stort og vidtforgrenet uddannelsesmiljø og mangfoldigt studenterliv. Her finder du nogle af de vigtigste aktører og hjemmesider for studerende i Aarhus.

Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus, der blandt andet rummer det legendariske spillested Stakladen, er et tværfagligt studenterhus for alle de videregående uddannelse i Aarhus. Et centralt mødested og center for kulturelle oplevelser, socialt samvær, rådgivning, viden og erhvervskontakt.
Studenterrådet. Foto: Studenterrådets hjemmeside

Studenterrådet ved Aarhus Universitet

Studenterrådet er de studerendes talerør, både internt på Aarhus Universitet og i den generelle offentlige debat.. Studenterrådet er repræsenteret i de forskellige fagråd og studienævn, men også i Akademisk Råd, universitetsbestyrelsen og Danske Studerendes Fællesråd.
U-days

U-days.dk

U-days er tre dages åbent hus på alle videregående uddannelser i Aarhus. Tre dage hvor du kan se, hvad de enkelte uddannelser går ud på. U-days bliver afholdt hvert år i slutningen af februar.


Uddannelsesguiden.dk. Foto fra hjemmesiden

UddannelsesGuiden

UddannelsesGuiden er Undervisningsministeriets guide til alle, der søger oplysninger om job, uddannelse, erhverv og arbejdsmarked. Her finder du en komplet liste over uddannelser i Aarhus og resten af landet.
Guides til Aarhus

Guides til Aarhus

Aarhus byder på et væld af af oplevelser og aktiviteter for studerende. På siden Guides til Aarhus finder du vej til byens mange attraktioner, highlights, spisesteder og meget mere.
Links til en god studiestart

Studiestart

Boligsøgning, udfyldelse af alverdens blanketter, studiejob og møbler skal alt sammen på plads i løbet af sommeren, og som en lille håndsrækning tilbyder aarhusportalen.dk her en oversigt over en række internet-sider, der vil være brugbare i den første tid.
Yourniversity.dk. Foto: Screenshot af hjemmesiden

Yourniversity.dk

Yourniversity.dk er en alternativ virtuel platform for nuværende og kommende studerende på Aarhus Universitet. Via Instagram og hashtag deler nuværende studerende deres studieliv.

Overspring.dk

Overspring.dk

Overspring er et studiesite, der hjælper med at finde hoved og hale i tilbud, der findes i det aarhusianske studiemiljø og byliv generelt. med alt fra su-venlige tilbud til nye trends og tiltag i byens rum.

Studiemetroen. Screenshot fra hjemmesiden

Studiemetroen

Studiemetroen er et akademisk studieværktøj du kan bruge i forbindelse med opgaveskrivning, litteratursøgning og andre studierelaterede arbejdsformer. Her finder du konkrete råd, inspiration og øvelser.

Relevante links

Vejviseren
Find virksomhed
Annonce