aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Ugens link

Kriteriet for at blive udvalgt som Ugens link er, at hjemmesiden skal være enten aktuel, lokal, nyttig, sjov, anderledes eller på anden måde interessant og spændende for folk i Aarhus-området.

Har du forslag til ugens link, er du velkommen til at sende dit forslag, og gerne begrundet, til info@portal.aarhus.dk.
Uge 37 2014
Ugens link: findbabysitter.nu
Findbabysitter.nu
På Findbabysitter.nu kan travle børnefamilier finde babysittere til deres børn. Portalen er nem og gratis at bruge. Og det er ikke kun børnepasning, den nye hjemmeside kan tilbyde, portalen tilbyder også hjælp til lektierne.
Ugens link: www.findbabysitter.nu/
Uge 35 2014
Ugens link: www.aarhusfestuge.dk
Aarhus Festuge
Under temaet 'Same but different' fejrer Aarhus Festuge i år sit 50 års jubilæum fra fredag den 29. august til søndag den 7. september. 10 sensommerdage med 1000 arrangementer fordelt på 100 forskellige scener og steder rundt om i byen.
Ugens link: www.aarhusfestuge.dk
Uge 32 2014
Ugens link: www.smukfest.dk

Smukfest.dk

Eller Skanderborg Festival eller Danmarks Smukkeste Festival afholdes hver sommer i begyndelsen af august, i år fra søndag den 3. til 10. august. Navnet kommer af placeringen under bøgetræer og ved den smukke Skanderborg Sø. Sidste år var der op mod 55.000 gæster om dagen. Ugens link: www.smukfest.dk
Uge 27 2014
Ugens link: www.feellikeaarhus.dk
Turistguide for følelserne
Slå hjernen fra, og lad følelserne guide dig. Sådan lyder budskabet på mobilsitet Feel Like Aarhus, som bl.a. VisitAarhus står bag. Er du til gys, hygge, underholdning eller lidt af det hele? Ved hjælp af et såkaldt Feel-O-Meter oplyser man, hvad man er i humør til lige nu, hvorefter sitet kommer med en række forslag til relevante oplevelser.
Ugens link: www.feellikeaarhus
Uge 18 2014
Ugens link: internetweekdenmark.com
InternetWeek
InternetWeek er en fem-dages festival med fokus på internettet og de mange nye digitale muligheder, der myldrer frem. Der er over 90 planlagte events, hvoraf de fleste er gratis. Festivalen indledes 28. april med åbningstale af Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard og med foredrag af bl.a. Jimmy Wales, Wikipedias grundlægger.
Ugens link: internetweekdenmark.com
Uge 14 2014
Ugens link: www.fundamentet.org

Stemmesluger lancerer organisation for socialt udsatte

Den 1. april introducerer Steffen Rasmussen, der ved kommunevalget fik 2.285 personlige stemmer, paraplyorganisationen Fundamentet, hvis mission er at skabe "sociale forandringer i bæredygtigt fællesskab". Halvdelen af organisations overskud går til udsatte grupper.
Ugens link: www.fundamentet.org - Læs artikel om Steffen Rasmussen
Uge 13 2014
Ugens link: www.sejrssedler.dk, Læs artikel.

Aarhus-historie bliver digital

Aarhus Stadsarkiv har lanceret sejrssedler.dk, der er første skridt i en omfattende digitalisering af byens historiske dokumenter. Sejrs Sedler er et omfattende kartotek på over 120.000 sedler med udtræk af artikler fra primært Århus Stiftstidende i årene fra 1794 til omkring 1950. Ugens link: www.sejrssedler.dk - Læs om Sejrs Sedler
Annonce