aarhusportalen.dk
Søg på Aarhusportalen |
Sitemap |
Nyhedsbrev |
Facebook |
Arrangementer
Nyhedsbrev
Weekendkalender, konkurrencer, ny- heder og meget mere direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Videregående uddannelser

Foto: Gregers Tycho

Det er især de mange videregående uddannelser, der præger Aarhus som uddannelsesby. Du kan vælge mellem flere end 160 af dem i Aarhus og blive alt lige fra tandlæge til dameskrædder. Herunder finder du links til de største uddannelsesinstitutioner i Aarhus.

Aarhus Universitet. Foto: Ole Lind

Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er Danmarks næstældste universitet med over 40.000 studerende fordelt på fire hovedområder: Arts, Health, Science and Technology og School of Business and Social Sciences. Siden 2007 er en række skoler bl.a. Handelshøjskolen, Ingeniørhøjskolen og Danmarks Pædagogiske Universitetsskole blevet lagt ind under Aarhus Universitet.
Arkitektskolen Aarhus. Foto: Sisse Dupont

Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen i Aarhus er sammen med Kunstakademiets Arkitektskole i København ene om at uddanne arkitekter i Danmark. Skolen har ca. 800 studerende og beskæftiger ca. 150 medarbejdere. Uddannelsen som arkitekt giver dig mulighed for at arbejde med en række forskellige opgaver indenfor planlægning, bygningskunst og design
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Foto fra hjemmesiden

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Journalisthøjskolen er Danmarks største uddannelses- og forskningsinstitution på det journalistiske område. Skolen har adresse (campus) både i Aarhus og København. Skolen tilbyder 10 forskellige 4-årige bacheloruddannelser indenfor foto, journalistik, design og kommunikation med mulighed for at udbygge med diverse kandidat- og merituddannelser.
Det Jyske Kunstakademi. PR-foto

Det Jyske Kunstakademi

Det Jyske Kunstakademi tilbyder en femårig videregående uddannelse indenfor samtidskunst. Akademiet har ca. 40 studerende.
Aarhus Maskinmesterskole. Foto fra hjemmesiden

Aarhus Maskinmesterskole

Maskinmesteruddannelsen er en mellemlang videregående professionsbachelor, der kvalificerer til erhvervsfunktioner som teknisk leder. Aarhus Maskinmesterskole har til huse i Navitas, det nye centrum i Aarhus for energi, innovation og uddannelse.
VIA University College. Foto: Gorm Branderup

VIA University College

VIA er Danmarks største professionshøjskole med 2.000 medarbejdere og 18.000 studerende centreret om syv campusbyer. I Aarhus er uddannelserne placeret i to campusser: Aarhus C i Ceresbyen og Aarhus N i Skejby. VIA uddanner inden for de pædagogiske og socialfaglige, sundhedsfaglige og teknisk-merkantile områder og tilbyder over 40 forskellige uddannelser.
Erhvervsakademi Aarhus. Foto fra hjemmesiden

Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder videregående uddannelser inden for byggeri, laboratorieteknik, jordbrug, finans og økonomi, it og teknik, markedsføring og salg, miljø og innovation og entrepreneurship. Akademiet er et af landets største med mere end 4.000 fuldtidsstuderende og 3.400 deltidsstuderende. Akademiet har afdelinger i Aarhus på syv forskellige adresser.
Det Jyskemusikkonservatorium. Foto: Gregers Tycho

Det Jyske Musikkonservatorium

Det Jyske Musikkonservatorium tilbyder en bred vifte af uddannelser inden for rytmisk, klassisk og elektronisk musik. Konservatoriet aktiviteter i Aarhus - der er også en afdeling i Aalborg - er samlet under ét tag i Musikhuset Aarhus. Det Jyske Musikkonservatorium arrangerer hvert år en række offentlige koncerter, bl.a. den stort anlagte RAMA Festival.
Kaospilot. Foto fra hjemmesiden

Kaospilot

KaosPiloterne er en international lederuddannelse med fokus på projektledelse, procesledelse og forretningsudvikling. Uddannelsen er tre-årig. Der er ca. 100 studerende på skolen.
Nyheder
12-08-2016 kl. 08:43
09-08-2016 kl. 09:15

Relevante links

Vejviseren
Find virksomhed
Annonce